Produkt został dodany do ulubionych - kliknij tutaj aby otworzyć ulubione
Produkt został usunięty z ulubionych
Wybrany produkt został dodany do koszyka
Wybrany produkt został usunięty z koszyka
Informacje

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO IGBT-POWER ELEKTRONIK SERVICE


1. Szanując Państwa prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych, zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

2. Administratorem Danych Osobowych jest: IGBT-POWER ELEKTRONIK SERIVCE – w trakcie rejestracji w GIODO.

3. W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:
  • Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia klient będzie proszony o podanie swojego imienia i nazwiska, aby zaistniała możliwość wysyłki zamówionych towarów oraz w celu umożliwienia kontaktu z Klientem.
  • Adres zamieszkania – jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru.
  • Nr telefonu – Powiadamiamy sms-em o wysłaniu towaru. Czasami też dzwonimy w celu potwierdzenia zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np. brak towaru w magazynie jednocześnie proponując alternatywne korzystne rozwiązanie.
  • Adres email – poprzez email wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz kontaktujemy się z Klientem. Jeżeli Klient został abonentem naszego newslettera - będziemy wysłać informację handlową nie częściej niż raz, dwa razy w miesiącu.
  • Adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
  • Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb Klienta. Tak więc istnieje możliwość wyrażenia zgody na zapamiętanie podawanych danych po to, by Klient mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach stron naszego sklepu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli Klient jednak nie zgadza się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:
  • Dokonując zakupu w naszym sklepie bez logowania do indywidualnego konta Klienta - po realizacji takiego zamówienia - usuwamy z naszej bazy wszelkie dane mogące zidentyfikować osobę Klienta (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres email). Pozostaje tylko dokument sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne.
  • Rejestracja w bazie Klientów jest dobrowolna. Wówczas przechowujemy dane rejestracyjne Klienta w bazie sklepu, aby ułatwić  i przyspieszyć w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym.
  • Jeśli Klient chce być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych, może zostać abonentem newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili istnieje możliwość wypisania się.

5. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy oraz w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów Klient nie życzy sobie pozostawienia swoich danych osobowych - wówczas ma prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.

6. Nie udostępniamy jakichkolwiek danych osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery kart kredytowych Klientów czy też danych dostępu do konta bankowego.

7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami, Klient ma prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu należy korzystać z właściwych zakładek w serwisu internetowego lub wysłać pocztę e – mail pod adres: admin@igbt-power.eu z odpowiednim żądaniem zmian.


Copyright @ 2015 IGBT-POWER ELEKTRONIK SERVICE, All Rights Reserved
IGBT-POWER ELEKTRONIK SERVICE gen. Boruty - Spiechowicza 24 / 215 - 216
43-300 Bielsko-Biała